Siirry pääsisältöön

Awapuhi Wild Ginger

Paul Mitchell

Paul Mitchellin Awapuhi Wild Ginger on ylellinen luksussarja, joka sisältää syväkosteuttavan awapuhi-uutteen lisäksi innovatiivisen KeraTriplex-yhdisteen. Awapuhi on inkiväärikasvi jota tuotetaan Havajilla, ja mitä saaren alkuperäisasukkaat ovat hyödyntäneet hiusten ja ihon hyvinvointiin jo vuosisatoja. KeraTriplex-yhdiste sisältää kolmea erityyppistä keratiinia jotka korjaavat, jälleenrakentavat ja kosteuttavat hiuksia erittäin tehokkaasti.

Moisturising Lather Shampoo
Awapuhi-uute kosteuttaa, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja lisää kiiltoa ja sileyttä. KeraTriplex®-yhdiste jälleenrakentaa ja korjaa vaurioituneita hiuksia. Sulfaatiton koostumus pesee hiukset hellästi, hiusväriä kuluttamatta.
Käyttöohje: Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja nauti ylellisestä tuoksusta ja runsaasta vaahdosta. Huuhtele huolellisesti.

MirrorSmooth Shampoo
Silottava, sulfaatiton shampoo, joka palauttaa hiusten ihanteellisen kosteustasapainon ja puhdistaa hellästi. Ravitseva KeraReflect™-yhdiste antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa sekä jättää ne silkkisen sileiksi.
Käyttöohje: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

MirrorSmooth Shampoo
Silottava, hyvin selvittävä hoitoaine, joka tekee hiuksista ylellisen pehmeät ja poistaa pörröisyyden. Ravitseva KeraReflect™-yhdiste kosteuttaa ja antaa hiuksille intensiivisen kiillon, jättäen silti hiukset kevyen ilmaviksi.
Käyttöhje: Hiero kauttaaltaan pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja huuhtele.

Keratin Cream Rinse
Selvittää, kosteuttaa sekä antaa pehmeyttä ja kiiltoa. Poistaa sähköisyyttä ja pörröisyyttä. KeraTriplex®-yhdiste vahvistaa ja rakennepaikkaa kemiallisten käsittelyiden heikentämiä hiuksia ja palauttaa niiden elinvoiman. Muodostaa ulkoiselta rasitukselta suojaavan kerroksen hiuksen pintaan. Käyttöohje: Levitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja hiero hoitoaine tyvestä latvaan. Huuhtele huolellisesti.

Keratin Intensive Treatment
Elvyttää rasittuneita hiuksia KeraTriplex®-keratiiniyhdisteen avulla. Keratiiniproteiini imeytyy hiuksen rakenteeseen korjaten ja silottaen hiuksen vaurioituneita osia. Palauttaa hiusten luonnollisen kosteustasapainon. Sopii esimerkiksi vaalennuskäsittelyiden haurastuttamille hiuksille.
Käyttöohje: Käytä n. kerran viikossa. Levitä kauttaaltaan pestyihin, kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-5 min. Huuhtele huolellisesti.

Styling Treatment Oil
Kevytrakenteinen seerumi pehmentää ja silottaa karheat ja pörröiset hiukset, antaen niille upean kiillon. Imeytyy hiuksiin nopeasti eikä tee niistä raskaita tai rasvaisen tuntuisia. Sopii mm. föönauksen alle. Luonnollisen pehmeä, silkkimäinen ja kiiltävä lopputulos.
Käyttöohje: Levitä pari tippaa kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin poistamaan pörröisyyttä ja antamaan kampaukselle lisäkiiltoa.

Texturizing Sea Spray
Monikäyttöinen muotoilusuihke sisältää yhdistelmän luonnonsuoloja, hoitavia sekä muotoilevia ainesosia, jotka antavat kampaukselle rakennetta hiusta vahvistamalla. Antaa tukea ja volyymia jättäen hiukset luonnollisen liikkuviksi. Korostaa laineita, kiharaa ja tyylin yksityiskohtia. Käyttöohje: Suihkuta kauttaaltaan puhtaisiin, pyyhekuivattuihin hiuksiin, föönaa tai anna kuivua vapaasti. Laineikkuutta voit korostaa käyttämällä föönissä softeria. Huolettoman rantalookin luot suihkuttamalla tuotetta kuiviin hiuksiin ja sormin puristelemalla ja pörröttämällä.

Hydromist Blow-out Spray
Awapuhi-uute syväkosteuttaa ja poistaa pörröisyyden, hoitavat ainesosat suojaavat ulkoiselta rasitukselta ja antavat kiiltoa. Antaa kampaukselle kosteudenkestävän, painottoman tuen UV- ja värisuojan kera. Ei koveta eikä kuivata hiuksia, vaan jättää ne pehmeiksi ja joustaviksi.
Käyttöohje: Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta tyven alueelle. Suihkuta kauttaaltaan myös pituuksiin, kun haluat maksimaalista kuohkeutta. Föönaa kuivaksi.

Hydrocream Whip
Hydrocream Whip -muotovaahto sisältää awapuhi-inkivääriuute, joka palauttaa hiusten kosteustasapainon ja poistaa pörröisyyden. Antaa hoidetun ja kuohkean lopputuloksen sekä hyvän pohjan esimerkiksi kiharakampauksille hiuksia kovettamatta.
Käyttöohje: Levitä vaahtoa pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä aloittaen. Föönaa kuivaksi tai anna kuivua luonnollisesti ja muotoile haluamallasi tavalla. Voit myös käyttää softeria kiharoiden korostamiseen.

MirrorSmooth High gloss Primer
Silottava seerumi, joka suojaa hiuksia lämpötyökalujen aiheuttamilta vaurioilta ja ilmankosteudelta. Antaa upeasti valoa heijastavan kiillon. Poistaa pörröisyyden ja tekee hiuksista silkkisen sileät. Helpottaa vaikeasti hallittavien hiusten muotoilua ja on ihanteellinen pohjatuote mm. suoristusrautojen ja föönauksen kanssa käytettäväksi.
Käyttöohje: Levitä pieni määrä puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin, kuivaa ja muotoile.

Keratin Intensive Treatment- tehohoito
Vaihe 1:
Keratriplex- käsittely
- Keratriplex- tiivisteen keratiiniproteiini imeytyy hiukseen, korjaa ja silottaa hiuksen vaurioituneet osat.
Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, kääri hiukset pyyhkeeseen ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Älä huuhtele!

Vaihe 2:
Keratin Intensive- käsittely
- Syvälle hiuksen rakenteeseen tunkeutuva voidemainen hoitoaine kosteuttaa ja antaa kiiltoa hiuksiin KeraTriplex- tiivisteen käytön jälkeen.
- Levitä Keratin Intensive- hoitoaine hiuksiin ja anna vaikuttaa lämmössä 10 minuuttia. Huuhtele.

Tässä kuvia hoidon vaiheista:
Alkutilanne


Tehohoitotuotteet

Viimeistelytuotteet

Kaikki Awapuhi tuotteet


-Annukka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusten haudehoito

Mitä on haudehoito? Haudehoito on kostean lämmön, haudehoitoaineen ja hieronnan avulla hiusten ja hiuspohjan hoitamista, sekä asiakkaan rentouttamista. Miten haudehoito vaikuttaa? Haudehoidossa kostea lämpö avaa ja turvottaa hiusta ja hiuksen pintaa, jotta hoitavat aineet pääsevät tehokkaammin tunkeutumaan hiukseen ja erityisesti hoitoa tarvitseviin kohtiin. Kosteus, ja siis vesi, toimii viejäaineena hoitaville aineille sekä hiukseen että ihoon. Lämpö tekee hoitavat aineet juoksevimmiksi ja siten tehostaa niiden imeytymistä. Haudehoito pehmittää ihoa ja päästää siten ihoa hoitavat aineet syvemmälle. Pehmittämällä ihoa myös kuoriva vaikutus on tehokkaampi, esim. hilseilevälle hiuspohjalle. Haudehoidossa hieronta tehostaa kosteuden ja lämmön vaikutusta hoitavien aineiden imeytymisessä hiukseen ja ihoon. Hieronta tehostaa hoidon kuorivaa vaikutusta imeyttämällä hoitavat aineet ja irrottamalla kuollutta solukkoa. Se myös elvyttää verenkiertoa hiuspohjassa ja siten edistää hiusjuure

Hiuksen rakenne ja synty

Hius muodostuu pääosin keratiinista, sarveistuneista, kuolleista soluista. Keratiini on säikeinen, kuitumainen ja veteen liukenematon proteiini. Se sisältää proteiinin lisäksi rikkipitoisia aminohappoja (kysteiini), pigmenttihiukkasia (melaniini), rasva-aineita, suoloja sekä mineraaleja. Karvatuppi suojaa hiuskarvaa, kun se muodostuu ja kasvaa. Karvatuppi on 3-5 mm pitkä, kalvojen muodostama pussi, jonka seinämät muodostuvat pinta- ja sidekudoksesta. Tähän kalvojen muodostamaan pussiin on kiinnittynyt talirauhanen ja karvankohottajalihas. Karvatuppi kulkee verinahkasta (dermis) ihon päällimmäisen kerroksen (epidermis) läpi ihon pintaan. Hiusnysty on karvatupen pohjaosa, jossa hius syntyy. Hiusnystyn yläosassa ovat melanosyytit, joista hiuksen väriaine (melaniini) muodostuu. Hiussuonisto, joka sijaitsee hiusnystyn sisällä, kuljettaa soluille ravinteikasta ja hapekasta verta. Hiusnysty tuottaa koko ajan uutta solukkoa, joka työntää jakaantuvaa solukkoa ylöspäin hiusipuliin. Solut muutt

KC Professional Color Mask -tuotteet

Värjättyjen hiusten haasteisiin vastaavat  Color Mask -tuotteet kehiteltiin, käsiteltyjä hiuksia hoitamaan , ylläpitämään väriä ja myös mahdollistamaan suuretkin värimuutokset. Väripigmenttejä sisältävä hellävarainen shampoo sekä sävyttävä tehohoito sopivat erityisesti hiusvärin ylläpitoon, kun taas sarjan kattava suoravärivalikoima antaa rajattomat mahdollisuudet intensiivisten värimuutosten toteuttamiseen. Color Mask -tuotteet säilyttävät värin loistokkaan sävyn sekä palauttavat hiusten elinvoiman ja kiillon . Color Mask -tuotteita käytetään juurikin värin ylläpitoon värjäysten välissä tai sillä voi myös muuttaa hiusten sävyä. Tuotteet eivät siis vaalenna eivätkä aiheuta kemiallisia vaurioita hiuksille, sillä sävy tarttuu vain hiuksen pintakerrokseen ja pysyy hiuksen huokoisuudesta riippuen muutamia pesukertoja. https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask/color-mask-sham Color Mask Shampoo Erityisesti värjätyille hiuksille kehitetty shampoo, jonka hellästi p