Siirry pääsisältöön

Back to the Roots hiustenhoitosarja by KC Professional


Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu, unisex -tuotesarja, hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uudenlaiset, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Back to the Roots tasapainottaa, hoitaa sekä ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia.

Back to the Roots Exfoliating Shampoo (kuoriva ja kosteuttava shampoo)
Tuotekuvaus:
Hellävaraisesti pesevän shampoon sisältämät luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava shampoo sopii hyvin myös hilseilevälle hiuspohjalle. Virkistävä bergamotin tuoksu. pH 5.
Käyttöohje: Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele huolellisesti.

Back to the Roots Clarifying Shampoo (tasapainottava shampoo)
Tuotekuvaus:
Tehokkaasti puhdistava, hiuspohjan toimintaa tasapainottava shampoo sisältää virkistävää ja viilentävää mentolia. Ehkäisee hilseen muodostumista ja vähentää hiuspohjan ärsytystä. Sopii hyvin rasvoittuville hiuksille. Raikas rosmariinin tuoksu. pH 5.
Käyttöohje: Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele huolellisesti.

Back to the Roots Balancing Shampoo (rauhoittava shampoo)
Tuotekuvaus:
Rauhoittava shampoo sisältää hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa herneproteiinia ja luonnon betaiinia. Tasapainottaa hiuspohjaa ja hillitsee kutinaa, sopii hyvin herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Rauhoittava laventelin tuoksu. pH 5.
Käyttöohje: Hiero kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele huolellisesti.



Back to the Roots Stimulating Conditioner (hiuksia ja hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine)
Tuotekuvaus:
Kosteuttava hoitoaine hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnin ylläpitoon. Mentoli virkistää ja viilentää hiuspohjaa antaen samalla raikkaan tuoksun. Poistaa sähköisyyttä ja parantaa hiusten kammattavuutta. pH 4,5.
Käyttöohjeet:
Pikahoitoaineena: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti.
Tehohoitona: Levitä reilusti pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 20–30 min. Huuhtele huolellisesti.

Back to the Roots Nourishing Scalp Cream (hiuspohjaan jätettävä kosteuttava hoitovoide)
Tuotekuvaus:
Hiuspohjaan ja hiuksiin jätettävä tasapainottava hoitovoide sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia sekä hoitavia ja kosteuttavia öljyjä. Rauhoittava laventelin tuoksu. pH 5,5.
Käyttöohje: Hiero pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Älä huuhtele.

Back to the Roots Revitalizing Hair Tonic (virkistävä hiusvesi)
Tuotekuvaus:
Teepuuöljyä sisältävä virkistävä hiusvesi ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa, mentoli stimuloi ja viilentää. Raikas teepuuöljyn tuoksu. pH 4,5.
Käyttöohje: Levitä tarpeen mukaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Älä huuhtele.


Työjärjestys ja tuotteiden käyttöohjeet:
Diagnosoi asiakkaan hiuspohja ja kartoita hoitotarpeet. Tunnustele hiuspohjan kireys, jonka mukaan voit suositella hieronnan pituutta. Hieronnan pituus riippuu liikkeiden toistomääristä.
1. Kuori hiuspohja pyörivin liikkein. (BTTR Exfoliating shampoo)
2. Puhdista hiukset asiakkaalle sopivalla shampoolla. (tasapainottava tai virkistävä shampoo)
3. Hoida hiukset ja hiuspohja. (conditioner -hoitoaine)
4. Tee hieronta. (alla video hierontaotteista)
https://www.youtube.com/watch?v=oJCTDc6EID0&feature=youtu.be

Lähteet:
https://www.kcprofessional.fi/fi/back-to-the-roots
Opettajan PowerPoint -esitys
-Annukka =)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiusten haudehoito

Mitä on haudehoito? Haudehoito on kostean lämmön, haudehoitoaineen ja hieronnan avulla hiusten ja hiuspohjan hoitamista, sekä asiakkaan rentouttamista. Miten haudehoito vaikuttaa? Haudehoidossa kostea lämpö avaa ja turvottaa hiusta ja hiuksen pintaa, jotta hoitavat aineet pääsevät tehokkaammin tunkeutumaan hiukseen ja erityisesti hoitoa tarvitseviin kohtiin. Kosteus, ja siis vesi, toimii viejäaineena hoitaville aineille sekä hiukseen että ihoon. Lämpö tekee hoitavat aineet juoksevimmiksi ja siten tehostaa niiden imeytymistä. Haudehoito pehmittää ihoa ja päästää siten ihoa hoitavat aineet syvemmälle. Pehmittämällä ihoa myös kuoriva vaikutus on tehokkaampi, esim. hilseilevälle hiuspohjalle. Haudehoidossa hieronta tehostaa kosteuden ja lämmön vaikutusta hoitavien aineiden imeytymisessä hiukseen ja ihoon. Hieronta tehostaa hoidon kuorivaa vaikutusta imeyttämällä hoitavat aineet ja irrottamalla kuollutta solukkoa. Se myös elvyttää verenkiertoa hiuspohjassa ja siten edistää hiusjuure

Hiuksen rakenne ja synty

Hius muodostuu pääosin keratiinista, sarveistuneista, kuolleista soluista. Keratiini on säikeinen, kuitumainen ja veteen liukenematon proteiini. Se sisältää proteiinin lisäksi rikkipitoisia aminohappoja (kysteiini), pigmenttihiukkasia (melaniini), rasva-aineita, suoloja sekä mineraaleja. Karvatuppi suojaa hiuskarvaa, kun se muodostuu ja kasvaa. Karvatuppi on 3-5 mm pitkä, kalvojen muodostama pussi, jonka seinämät muodostuvat pinta- ja sidekudoksesta. Tähän kalvojen muodostamaan pussiin on kiinnittynyt talirauhanen ja karvankohottajalihas. Karvatuppi kulkee verinahkasta (dermis) ihon päällimmäisen kerroksen (epidermis) läpi ihon pintaan. Hiusnysty on karvatupen pohjaosa, jossa hius syntyy. Hiusnystyn yläosassa ovat melanosyytit, joista hiuksen väriaine (melaniini) muodostuu. Hiussuonisto, joka sijaitsee hiusnystyn sisällä, kuljettaa soluille ravinteikasta ja hapekasta verta. Hiusnysty tuottaa koko ajan uutta solukkoa, joka työntää jakaantuvaa solukkoa ylöspäin hiusipuliin. Solut muutt

KC Professional Color Mask -tuotteet

Värjättyjen hiusten haasteisiin vastaavat  Color Mask -tuotteet kehiteltiin, käsiteltyjä hiuksia hoitamaan , ylläpitämään väriä ja myös mahdollistamaan suuretkin värimuutokset. Väripigmenttejä sisältävä hellävarainen shampoo sekä sävyttävä tehohoito sopivat erityisesti hiusvärin ylläpitoon, kun taas sarjan kattava suoravärivalikoima antaa rajattomat mahdollisuudet intensiivisten värimuutosten toteuttamiseen. Color Mask -tuotteet säilyttävät värin loistokkaan sävyn sekä palauttavat hiusten elinvoiman ja kiillon . Color Mask -tuotteita käytetään juurikin värin ylläpitoon värjäysten välissä tai sillä voi myös muuttaa hiusten sävyä. Tuotteet eivät siis vaalenna eivätkä aiheuta kemiallisia vaurioita hiuksille, sillä sävy tarttuu vain hiuksen pintakerrokseen ja pysyy hiuksen huokoisuudesta riippuen muutamia pesukertoja. https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask/color-mask-sham Color Mask Shampoo Erityisesti värjätyille hiuksille kehitetty shampoo, jonka hellästi p